Hoitajaliigan tilanne 17.10. ravien jälkeen

18.10.2022

Lokakuun tilanne 17.10. ravien jälkeen:

Terhi Aatsinki 5p
Inari Koivuniemi 5p
Petra Haapakoski 5p
Marianne Luusuaniemi 5p
Maria Kiiski 5p
Mari Kauppinen 5p
Tuuli-Maria Pasanen 5p
Mikko Väisänen 5p
Fia Lindholm 5p
Peppi Kokko 5p
Tuula Kaatrasalo 5p
Emma Siltala 5p
Jenni Porokka 3p
Irene Kelloniemi 3p
Päivi Vähäsarja 3p
Pinja Puustinen 3p
Mertsi Salminen 3p
Satu Antinkaapo 3p
Ulla Alaluusua 3p
Anne Lahti 3p
Anne Niskanen 3p

Kokonaiskisan tilanne 17.10. ravien jälkeen:

Tiina Ala-Rantala 63p
Mari Leinonen 54p
Julia Korkiakoski 42p
Merja Hartikainen 37p
Paula Pirttimaa 28p
Jenni Porokka 26p
Irene Kelloniemi 25p
Sanna Taimela 22p
Janne Mustonen 22p

Hoitajaliigan säännöt:

Oulun vuoden 2022 kaikissa totoraveissa kilpaillaan kuukauden ja samalla myös koko vuoden hoitajan tittelistä. Hoitajat saavat pisteitä hevostensa top3-sijoituksista totoravilähdöissä. Voitoista saa 5 pistettä, kakkossijasta 3 pistettä ja kolmossijasta 1 pisteen. Eniten pisteitä kerännyt hoitaja palkitaan kuukausittain Äimäraution tuotepaketilla ja kunniataululla. Samalla käynnissä on myös koko vuoden jatkuva hoitajakilpailu, jossa pisteet kertyvät samalla kaavalla. Koko vuoden palkinnoista tiedotetaan myöhemmin.

Pisteitä kerätään Heppa-järjestelmän tiedoista, eli vain sinne kirjatut hoitajat saavat pisteitä. Pisteet kirjataan ylös jokaisen Oulun ravipäivän aikana, joten jälkeenpäin lisätyt hevosten hoitajatiedot eivät myöskään kartuta enää pottia. Tämä sääntöpykälä on voimassa pisteseurannan helpottamiseksi ja samalla myös kannustimena ilmoittaa hoitajatiedot Heppa-järjestelmään.

Tasatilanteessa ratkaisua haetaan seuraavassa järjestyksessä: Starttimäärä, voitot, kakkossijat, kolmossijat, eurot. Mikäli edelleen tilanne on tasan, arpa ratkaisee. Voittaja arvotaan vain siinä tapauksessa, jos lopullisessa tasatilanteessa on vähintään kolme hoitajaa, kahden hoitajan tasatilanteessa palkinto jaetaan molemmille.