Hoitajaliigan tilanne 7.3. ravien jälkeen

8.3.2022

Maaliskuun tilanne 7.3. ravien jälkeen:

1. Jenni Porokka 8p
2. Irene Kelloniemi 6p
3. Merja Hartikainen 5p
Maarit Ukkola 5p
Saara Eerola 5p
Iida Eskola 5p
7. Sara Pulkkinen 4p
8. Veera Vekola 3p
Jonna-Jasmiina Sarkkinen 3p
Paula Pirttimaa 3p
Sara Kurkinen 3p
Kirsi Kauppinen 3p
13. Minna Arola 1p
Anu Piispanen 1p
Neea Sarkkinen 1p
Emma Porokka 1p
Pinja Flink 1p
Meri Aliklaavu 1p

Kokonaiskisan tilanne 7.3. ravien jälkeen

1. Tiina Ala-Rantala 25p
2. Merja Hartikainen 16p
3. Irene Kelloniemi 15p
4. Jenni Porokka 11p
Mari Leinonen 11p
Julia Korkiakoski 11p
7. Sara Pulkkinen 10p
Jenna Säisä 10p

Hoitajaliigan säännöt:

Oulun vuoden 2022 kaikissa totoraveissa kilpaillaan kuukauden ja samalla myös koko vuoden hoitajan tittelistä. Hoitajat saavat pisteitä hevostensa top3-sijoituksista totoravilähdöissä. Voitoista saa 5 pistettä, kakkossijasta 3 pistettä ja kolmossijasta 1 pisteen. Eniten pisteitä kerännyt hoitaja palkitaan kuukausittain Äimäraution tuotepaketilla ja kunniataululla. Samalla käynnissä on myös koko vuoden jatkuva hoitajakilpailu, jossa pisteet kertyvät samalla kaavalla. Koko vuoden palkinnoista tiedotetaan myöhemmin.

Pisteitä kerätään Heppa-järjestelmän tiedoista, eli vain sinne kirjatut hoitajat saavat pisteitä. Pisteet kirjataan ylös jokaisen Oulun ravipäivän aikana, joten jälkeenpäin lisätyt hevosten hoitajatiedot eivät myöskään kartuta enää pottia. Tämä sääntöpykälä on voimassa pisteseurannan helpottamiseksi ja samalla myös kannustimena ilmoittaa hoitajatiedot Heppa-järjestelmään.

Tasatilanteessa ratkaisua haetaan seuraavassa järjestyksessä: Starttimäärä, voitot, kakkossijat, kolmossijat, eurot. Mikäli edelleen tilanne on tasan, arpa ratkaisee. Voittaja arvotaan vain siinä tapauksessa, jos lopullisessa tasatilanteessa on vähintään kolme hoitajaa, kahden hoitajan tasatilanteessa palkinto jaetaan molemmille.