Joulukuun hoitajaliigan tilanne 6.12. ravien jälkeen

7.12.2022

Marraskuun hoitajaliigan tilanne 6.12. ravien jälkeen:

Jenni Porokka 8p
Elina Miettunen 5p
Maria Koistinen 5p
Sari Nordlund 5p
Heli Jylhä 3p
Ronja Haltsonen 3p
Evina Koponen 3p
Heta Huusko 3p
Marianne Luusuaniemi 1p
Marita Kiiski 1p
Jutta Leppänen 1p

Kokonaiskisan top 5:

Tiina Ala-Rantala 83p
Mari Leinonen 54p
Julia Korkiakoski 46p
Merja Hartikainen 37p
Jenni Porokka 34p

Hoitajaliigan säännöt:

Oulun vuoden 2022 kaikissa totoraveissa kilpaillaan kuukauden ja samalla myös koko vuoden hoitajan tittelistä. Hoitajat saavat pisteitä hevostensa top3-sijoituksista totoravilähdöissä. Voitoista saa 5 pistettä, kakkossijasta 3 pistettä ja kolmossijasta 1 pisteen. Eniten pisteitä kerännyt hoitaja palkitaan kuukausittain Äimäraution tuotepaketilla ja kunniataululla. Samalla käynnissä on myös koko vuoden jatkuva hoitajakilpailu, jossa pisteet kertyvät samalla kaavalla. Koko vuoden palkinnoista tiedotetaan myöhemmin.

Pisteitä kerätään Heppa-järjestelmän tiedoista, eli vain sinne kirjatut hoitajat saavat pisteitä. Pisteet kirjataan ylös jokaisen Oulun ravipäivän aikana, joten jälkeenpäin lisätyt hevosten hoitajatiedot eivät myöskään kartuta enää pottia. Tämä sääntöpykälä on voimassa pisteseurannan helpottamiseksi ja samalla myös kannustimena ilmoittaa hoitajatiedot Heppa-järjestelmään.

Tasatilanteessa ratkaisua haetaan seuraavassa järjestyksessä: Starttimäärä, voitot, kakkossijat, kolmossijat, eurot. Mikäli edelleen tilanne on tasan, arpa ratkaisee. Voittaja arvotaan vain siinä tapauksessa, jos lopullisessa tasatilanteessa on vähintään kolme hoitajaa, kahden hoitajan tasatilanteessa palkinto jaetaan molemmille.