Joululahjakeräys lauantaina 17.12. Kavioliiga-raveissa

7.12.2022

Keräämme 17.12. Kavioliiga-raveissa joululahjoja Ukrainasta Oulun seudulle saapuneille lapsille. Keräys järjestetään yhteistyössä Help Center Ukraine Oulun kanssa. Keräämme myös hyväkuntoisia lasten toppavaatteita ja kenkiä, vilttejä sekä kynttilöitä lähetettäväksi Ukrainan hätää kärsiviin orpokoteihin. Lahjoituksia voi tuoda maksutta raviradan toimistoon ennen kello 11:30, jolloin portilla alkaa lipunmyynti. Ravipäivän neljännen lähdön jälkeen (aikataulun mukaan n. klo 14:15) lipunmyynti päättyy, jonka jälkeen lahjoituksia voi toimittaa ilman lipun ostoa normaalisti keräyspisteelle.

Ukrainalaiset pakolaiset myyvät ravien aikana kotitekoisia kakkuja ja leivonnaisia, käsitöitä sekä kransseja. Neljännen ja viidennen lähdön välissä esiintyy Oulussa perustettu ukrainalaisten sekakuoro Solovejki, esittäen ukrainalaisia joululauluja, mm. maailmankuulun Carol of the Bells -laulun. Kuoroa johtaa laulaja Iryna Demchuk.

Ohjeita joululahjakeräykseen:

Otamme vastaan uusia tai vähintään uudenveroisia joululahjoja ja lahjakortteja. Lahjat voivat olla mitä vain 0-17-vuotiaille lapsille suunnattuja. Lahja voi siis olla vaate, tavara tai vaikkapa lahjakortti jonnekin lapsille ja nuorille sopivaan paikkaan. Jotta mahdollisimman moni lapsi saisi lahjan, olemme sopineet lahjan hinnan ylärajaksi 40 €. Jos olet ostanut kalliimman lahjan, ei siitä tietenkään kieltäydytä.

Ethän paketoi lahjaa valmiiksi. Jos haluat helpottaa pakkaamistamme, voit ostaa lahjalle esimerkiksi lahjakassin.

HUOM! Ethän lahjoita meille sotaleluja. Emme ota vastaan aseita, tankkeja, hävittäjälentäjiä tai muita sota-aiheisia leluja. Jokainen varmaan ymmärtää itse tämän pyynnön syyt ja tärkeyden.

Kiitos kun autat meitä. Tavoitteemme on pystyä antamaan jokaiselle tänne sotaa paenneelle lapselle yksi lahja tänä jouluna.