Kesäkuun hoitajaliigan lopputilanne

7.6.2022

Kesäkuun lopputilanne:

Merja Hartikainen 8p
Mari Leinonen 5p
Paula Pirttimaa 5p
Saara Eerola 3p
Iines Kassinen 3p
Iida Suutari 3p
Petra Haapakoski 1p
Mari Kauppinen 1p
Heidi Hyttinen 1p

Kokonaiskisan tilanne 6.6. ravien jälkeen:

Tiina Ala-Rantala 40p
Merja Hartikainen 30p
Mari Leinonen 29p
Julia Korkiakoski 25p
Paula Pirttimaa 19p
Jenni Porokka 19p
Sanna Taimela 16p
Irene Kelloniemi 16p
Saara Eerola 11p
Sara Kurkinen 11p
Pirjo Matinlauri 11p
Sara Pulkkinen 10p
Jenna Säisä 10p

Hoitajaliigan säännöt:

Oulun vuoden 2022 kaikissa totoraveissa kilpaillaan kuukauden ja samalla myös koko vuoden hoitajan tittelistä. Hoitajat saavat pisteitä hevostensa top3-sijoituksista totoravilähdöissä. Voitoista saa 5 pistettä, kakkossijasta 3 pistettä ja kolmossijasta 1 pisteen. Eniten pisteitä kerännyt hoitaja palkitaan kuukausittain Äimäraution tuotepaketilla ja kunniataululla. Samalla käynnissä on myös koko vuoden jatkuva hoitajakilpailu, jossa pisteet kertyvät samalla kaavalla. Koko vuoden palkinnoista tiedotetaan myöhemmin.

Pisteitä kerätään Heppa-järjestelmän tiedoista, eli vain sinne kirjatut hoitajat saavat pisteitä. Pisteet kirjataan ylös jokaisen Oulun ravipäivän aikana, joten jälkeenpäin lisätyt hevosten hoitajatiedot eivät myöskään kartuta enää pottia. Tämä sääntöpykälä on voimassa pisteseurannan helpottamiseksi ja samalla myös kannustimena ilmoittaa hoitajatiedot Heppa-järjestelmään.

Tasatilanteessa ratkaisua haetaan seuraavassa järjestyksessä: Starttimäärä, voitot, kakkossijat, kolmossijat, eurot. Mikäli edelleen tilanne on tasan, arpa ratkaisee. Voittaja arvotaan vain siinä tapauksessa, jos lopullisessa tasatilanteessa on vähintään kolme hoitajaa, kahden hoitajan tasatilanteessa palkinto jaetaan molemmille.