Marraskuun hoitajaliigan tilanne 4.11. ravien jälkeen

5.11.2022

Marraskuun tilanne 4.11. ravien jälkeen:

Tiina Ala-Rantala 10p
Eerika Harala 5p
Kari Salmela 5p
Jenna Pentikäinen 3p
Heli Jylhä 3p
Marianne Luusuaniemi 1p
Tuula Kaatrasalo 1p
Kati Alanikka 1p
Satu Väisänen 1p

Kokonaiskisan tilanne:

Tiina Ala-Rantala 83p
Mari Leinonen 54p
Julia Korkiakoski 45p
Merja Hartikainen 37p
Paula Pirttimaa 28p
Jenni Porokka 26p
Irene Kelloniemi 25p
Sanna Taimela 23p
Janne Mustonen 22p

Hoitajaliigan säännöt:

Oulun vuoden 2022 kaikissa totoraveissa kilpaillaan kuukauden ja samalla myös koko vuoden hoitajan tittelistä. Hoitajat saavat pisteitä hevostensa top3-sijoituksista totoravilähdöissä. Voitoista saa 5 pistettä, kakkossijasta 3 pistettä ja kolmossijasta 1 pisteen. Eniten pisteitä kerännyt hoitaja palkitaan kuukausittain Äimäraution tuotepaketilla ja kunniataululla. Samalla käynnissä on myös koko vuoden jatkuva hoitajakilpailu, jossa pisteet kertyvät samalla kaavalla. Koko vuoden palkinnoista tiedotetaan myöhemmin.

Pisteitä kerätään Heppa-järjestelmän tiedoista, eli vain sinne kirjatut hoitajat saavat pisteitä. Pisteet kirjataan ylös jokaisen Oulun ravipäivän aikana, joten jälkeenpäin lisätyt hevosten hoitajatiedot eivät myöskään kartuta enää pottia. Tämä sääntöpykälä on voimassa pisteseurannan helpottamiseksi ja samalla myös kannustimena ilmoittaa hoitajatiedot Heppa-järjestelmään.

Tasatilanteessa ratkaisua haetaan seuraavassa järjestyksessä: Starttimäärä, voitot, kakkossijat, kolmossijat, eurot. Mikäli edelleen tilanne on tasan, arpa ratkaisee. Voittaja arvotaan vain siinä tapauksessa, jos lopullisessa tasatilanteessa on vähintään kolme hoitajaa, kahden hoitajan tasatilanteessa palkinto jaetaan molemmille.