Näytösmontén osallistujat

14.7.2021

Ratsastajaravien 19.7. ohjelmassa on näytösmonté klo 17:40. Ratsastajina ovat ratsastuskoulujen edustajat.

Osallistujien esittelyt:

1. Marika Karhu / Short in Notes

Marika kertoo: Aloitin hevosharrastukseni 22 vuotta sitten. Sydämeni sykkii kenttäratsastukselle, jossa olen viime vuosina kilpaillut oman hevoseni kanssa. Ratsuni Curuk tosin eläköityi kenttäratsun virasta tänä vuonna. On vallan mukavaa palata tähänkin lajimuotoon rakkaasta ja monipuolisesta hevosharrastuksestani, sillä olen nuorempana puuhastellut paljon ravihevosten parissa sekä vieraillut raveissa yhdessä enoni kanssa. 

Lopuksi toivotan ihanaa ravipäivää kaikille! 

2. Laura Mattila / Quasimodor

Oulunsalon Ratsastajien Laura Mattila on 22-vuotias kansallisen tason esteratsastaja ja ratsastuksenohjaaja, joka näki montésatulan ensimmäistä kertaa elämässään viime vuoden näytöslähtöön osallistuessaan. Sen jälkeen Laura innostuikin hankkimaan monté-kortin, ja on päässyt jo pari kertaa starttaamaankin!

3. Veera Järvelä / Giresse Boko

Veera on 17-vuotias tyttö Oulusta. Ratsastusta Veera on  harrastanut säännöllisesti noin 10- vuotta. Ponikortin Veera ajoi 2013 ja nyt startteja on kertynyt 112. Monté- ja C-ajoluvan Veera hankki 2020, mutta vielä en ole päässyt hevosella kilpailemaan. Monté-taustaa löyytyy poniajoilta 2 startin verran. Veera toimii aktiivisesti ravinuorissa.

4. Maria Kurttila / Circle Star

Maria on 35-vuotias iiläinen raviharrastaja. Maria ajoi ravikortin vuonna 2008, ja osallistui ensimmäiseen montélähtöön vuonna 2010. Startteja on kertynyt tähän mennessä 471, joista noin puolet on montélähtöjä. Suurin saavutus montéssa on SM-pronssi Petrolilla vuonna 2018. Maria kouluttaa montératsastajia ja on tämänkin näytösmontélähdön ohjastajat ohjeistanut.

5. Sanna Halonen / Big Brave

Sanna kertoo: Olen hevosharrastukseen jo lapsena hurahtanut Sanna Halonen. Edustan ABC ratsastajia seuran puheenjohtajana. Laji on kuljettanut minua ympäri Suomenniin este, kuin kouluratsastuksenkin parissa. Otan mielelläni haasteita vastaan ja sen johdosta olen raviohjastajanakin kärryillä istunut. Monté on minulle ihan uusi juttu. Lajista en teidä juuri muuta kuin, että lujaa mennään ja ravilla. Olen horoskooppimerkiltäni härkä ja minussa on aimo annos kilpailuhenkeä. Mahtavaa osallistua montélähtöön! Peukut pystyyn ja varpaat ristiin, että pysyn vauhdissa mukana!

6. Liisa Sassi-Päkkilä / Hillbilly Willy

Olen 24 vuotias ratsastajatyttö Oulusta. Kilpailen sekä este- että kouluratsastuksessa kansallisella tasolla. Olen ajanut monté-kortin viime syksynä ja päässyt starttaamaan kaksi kertaa. Oma montératsukin on jo hankittu. Hevoseni Hillybilly Willy on eläköitynyt 13-vuotias lämminveriruuna, joka toimii tätä nykyä ratsastuskoulun luottoratsuna joka tilanteessa. Wili on erinomainen treenikaveri, joka lähtee aina innolla töihin.