Näytösmontén osallistujien esittelyt

11.5.2022

Maanantain 16.5. Ratsastajaraveissa nähdään tuttuun tyyliin myös näytösmonté, jossa kokeneet ratsastajat pääsevät tutustumaan raviratsastuksen saloihin.

Näytösmontén osallistujat:

Sonja Riikonen, OR
Sonja on 29-vuotias oululainen opiskelija, joka on harrastanut ratsastusta 20 vuotta, joista viimeiset kolme vuotta oman hevosen Sellun kanssa. Sonja kilpailee Sellun kanssa sekä este-, että kouluratsastuksessa. Sonjan voi heittää yhtä hyvin myös lumilaudalla rinteeseen tai motocrosspyörällä radalle, minkä vuoksi myös montén kokeileminen oli tuntunut kutkuttavalta ajatukselta lähteä hakemaan adrenaliinia. 

Petra Hanski, Oulun Ratsastajat
Petra on 21-vuotias kempeleläinen esteratsastaja, joka on ratsastanut viisivuotiaasta saakka. Petra kilpailee aluetasolla tammansa Blitz Roosin kanssa ja oli viime vuonna Oulun ratsastajat ry:n menestynein nuori ratsastaja aluetasolla, sekä OR:n senioreiden estecupin voittaja.

Mari Päivärinta, SRL Pohjois-Suomi, RatsuTeam
Mari on 42-vuotias oululainen hevosharrastaja ja kouluratsastustuomari sekä SRL Pohjois-Suomen alueen hallituksen jäsen. Ratsastuksen hän aloitti vuonna 1986 Saaran tallilla. Oma kilpailu-ura on kauas jäänyttä elämää, mutta hän toimii nykyisin kouluratsastuksessa tuomarina seura-, alue- ja kansallisella tasolla. Tänään hän kokeilee jotain ihan uutta ja onkin ensimmäistä kertaa montélähdössä.

Johanna Lehto, Oulun Hevosklinikka
Johanna on heppatyttö Kempeleestä. Päivät kuluu Oulun Hevosklinikalla eläinlääkärin avustajan tehtävissä ja illat oman hevosen kanssa.  Raviurheilusta kokemus on hyvin vähäistä ja lähin kosketus onkin samalla tallilla asustava tuleva ravikuningatar. 
Johanna on kuitenkin aina halunnut kokeilla miltä tuntuu mennä lujaa ravurin kanssa ja yllytyshulluna tyyppinä tarttui tilaisuuteen kun sellainen nyt tarjoutui.