Oulu Express -viikonloppu 26.-27.8.2022

16.8.2022

Äimäraution ravikauden kohokohta on käsillä elokuun viimeisenä viikonloppuna. Perjantaina ravataan Lions-ravit ja lauantaina ratkotaan Oulu Express -voittajat.

PERJANTAI 26.8.2022

OEX-viikonloppu käynnistyy perjantaina Lions-ravien merkeissä kello 18. Lions myy illan raveissa arpoja nuorten mielenterveyden hyväksi, ja arpajaistuotot käytetään lyhentämättömänä tyttöjen ja poikien mielenterveyden hyväksi. Lions järjestää myös hattukilpailun, jossa paras hattu palkitaan. Pihakioskissa Lions myy muurinpohjalättyjä, makkaraa, pillimehua ja kahvia/teetä. Ravintola Äimänhovissa pääset nauttimaan huippuraviurheilusta aitiopaikalta, herkullisen buffetin antimista nauttien. Varaa paikkasi puhelimitse 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi.

Illan urheilullista antia edustavat muun muassa Heinäpään Herruus -osalähdöt. Kisassa ovat mukana tänä vuonna Jorma Kontio, Pekka Korpi, Ilkka Korpi, Antti Teivainen, Santtu Raitala, Mauri Jaara, Ville Koivisto, Ville Pohjola, Hannu Torvinen, Maria Kurttila, Henna Halme ja Olli-Pekka Holopainen.

Perjantaina ravien jälkeen ravintola Äimänhovissa jatkot kello 21:00 – 0.30. Jatkoilla esiintyy blues- ja country-musiikkia soittava Moonshine. Jatkoilla on myynnissä virvokkeita ja pientä purtavaa, muun muassa wingsejä.

LAUANTAI 27.8.2022

Kaksipäiväisen tapahtuman toisena päivänä kaviouralla nähdään valtakunnan parhaita hevosia ja ohjastajia. Päivän päälähtöinä ajetaan suomenhevosten ja lämminveristen Oulu Express -finaalit. Lauantaina ratkotaan myös Heinäpään Herruus -tittelin kohtalo. Tapahtumat käynnistyvät perinteisellä Ookkonää Hevostellu -tapahtumalla klo 9:30 – 12:00. Ookkonää Hevostellu -tapahtumaan on vapaa pääsy. Ravit starttaavat kello 13, aamupäivän tapahtumaan osallistuneet voivat jäädä seuraamaan myös raveja ilman erillistä pääsymaksua. Lipunmyynti raviradan portilla käynnistyy kello 12:00.

Ravintola Äimänhovi on loppuunmyyty, buffet-menun löydät linkin takaa. Ravirata-alueen kahviot ja grilli palvelevat normaaliin tapaan molempina päivinä, tarjolla on monenlaisia virvokkeita ja purtavaa.

LIPUT

Liput ennakkoon Nettilipusta

Perjantai: 10,00 € / 6,00 €*
Lauantai: 15,00 € / 10,00 €*
Kaksi päivää: 20,00 € / 13,00€* (kahden päivän liput saatavilla vain Nettilipusta)

(*= Alennettuun hintaan oikeuttavat Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti tai omistajajäsen-tunnuksella varustettu OP-Visa-kortti. Alennettu hinta myös eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille. Alennuskelpoisuus todistettava portilla.)

Vapaa pääsy alle 16-vuotiaille. Ilmainen sisäänpääsy myös SHKL:n jäsenkortilla, sekä lauantain 27.8. raveissa Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortilla tai omistajajäsen-tunnuksella varustetulla OP-Visa-kortilla.

Viikonlopun infoa ja tarkkoja aikatauluja päivitetään tähän uutiseen lähiviikkojen aikana, stay tuned!