Oulu Express -viikonloppu 26.-27.8.2022

26.8.2022

Äimäraution ravikauden kohokohta on käsillä elokuun viimeisenä viikonloppuna. Perjantaina ravataan Lions-ravit ja lauantaina ratkotaan Oulu Express -voittajat. Viikonlopun ravien yhteistyökumppanit ovat Finntack, Ponsse, Aallon, Oulun Hevosklinikka, Ouratek, Lions, Ojantakanen, Oulun Konepalvelu, Hankkija, Koillismaan Hevosystävät ry, Neste Hiironen, Karjala, Outeko, JJ Liha Oy, OP Oulu, Bar Ihku, Hevari, PunaMusta, Oulun Telttavuokraus, MKJ Service, Pohjanmaan Hevosjalostusliitto, Ojala Machine, YBT, Restakymppi, Ala-Talkkari, Porvoon Lakritsi, Kaleva ja ProLogo.

PERJANTAI 26.8.2022

OEX-viikonloppu käynnistyy perjantaina Lions-ravien merkeissä kello 18. Pihakioskissa Lions myy muurinpohjalättyjä, makkaraa, pillimehua ja kahvia/teetä. Lions myy illan raveissa myös arpoja, arpajaistuotot ja kioskin myyntituotot käytetään lyhentämättömänä tyttöjen ja poikien mielenterveyden hyväksi. Lions järjestää myös hattukilpailun, jossa paras hattu palkitaan! Ravintola Äimänhovissa pääset nauttimaan huippuraviurheilusta aitiopaikalta, herkullisen buffetin antimista nauttien. Varaa paikkasi puhelimitse 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi. Raviradan uudistettu leikkipuisto on avattu, joten tekemistä riittää myös perheen pienimmille!

Lionsin toiminnasta ja Lions-ravien tuoton kohteista voit lukea lisää linkkien takaa:
https://www.lions.fi/
https://likka.fi/
https://poikientalo-oulu.fi/

Illan urheilullista antia edustavat muun muassa Heinäpään Herruus -osalähdöt. Kisassa ovat mukana tänä vuonna Jorma Kontio, Ilkka Korpi, Jukka-Pekka Niskanen, Antti Teivainen, Santtu Raitala, Mauri Jaara, Ville Koivisto, Ville Pohjola, Hannu Torvinen, Maria Kurttila, Henna Halme ja Olli-Pekka Holopainen.

Perjantain ravien aikataulu:

Kello 18:07 Illan ensimmäinen lähtö
Kello 19:10 Ensimmäinen Heinäpään Herruus -osalähtö (lähtö 4)
Kello 19:52 Toinen Heinäpään Herruus -osalähtö (lähtö 6)
Kello 20:13 Kolmas Heinäpään Herruus -osalähtö (lähtö 7)
Kello 21:04 Illan viimeinen lähtö (lähtö 10)

Perjantaina ravien jälkeen ravintola Äimänhovissa jatkot kello 21:00 – 0.30. Jatkoilla esiintyy blues- ja country-musiikkia soittava Moonshine. Jatkoilla on myynnissä virvokkeita ja pientä purtavaa, muun muassa wingsejä.

LAUANTAI 27.8.2022

Kaksipäiväisen tapahtuman toisena päivänä kaviouralla nähdään valtakunnan parhaita hevosia ja ohjastajia. Päivän päälähtöinä ajetaan suomenhevosten ja lämminveristen Oulu Express -finaalit. Lauantaina ratkotaan myös Heinäpään Herruus -tittelin kohtalo.

Lauantai käynnistyy perinteisellä Ookkonää Hevostellu -tapahtumalla klo 9:30 – 12:00. Vuosi 2022 on Äimäraution ravitoimintaa pyörittävälle Pohjolan hevosystäville 100 v. Juhlavuosi ja juhlavuoden kunniaksi myös Ookkonää Hevostellu -tapahtumassa on kehitteillä monenlaista mukavaa koko perheelle. Tapahtumassa myös runsaasti myyntipisteitä sekä hevostarvikkeiden kirpputori! Ookkonää Hevostellu -tapahtumaan on vapaa pääsy. Ravit starttaavat kello 13, aamupäivän tapahtumaan osallistuneet voivat jäädä seuraamaan myös raveja ilman erillistä pääsymaksua. Lipunmyynti raviradan portilla käynnistyy kello 12:00.

LUE LISÄÄ OOKKONÄÄ HEVOSTELLU -TAPAHTUMASTA.

Lauantain ravien aikataulu:

Kello 13:07 Päivän ensimmäinen lähtö
Kello 13:50 Suomenhevosten OP Oulu Grand Prix (lähtö 3)
Kello 14:15 Neljäs ja viimeinen Heinäpään Herruus -osalähtö (lähtö 4)
Kello 14:45 Toto75-pelin ensimmäinen kohde starttaa (lähtö 5)
Kello 16:05 Suomenhevosten Oulu Express -finaali (lähtö 9)
Kello 16:25 Lämminveristen Oulu Express -finaali (lähtö 10)
Kello 16:45 Lämminveristen OP Oulu Grand Prix (lähtö 11)

Ravintola Äimänhovi on loppuunmyyty, buffet-menun löydät linkin takaa. Ravirata-alueen kahviot ja grilli palvelevat normaaliin tapaan molempina päivinä, tarjolla on monenlaisia virvokkeita ja purtavaa.

LIPUT

Liput ennakkoon Nettilipusta

Perjantai: 10,00 € / 6,00 €*
Lauantai: 15,00 € / 10,00 €*
Kaksi päivää: 20,00 € / 13,00€* (kahden päivän liput saatavilla vain Nettilipusta)

(*= Alennettuun hintaan oikeuttaa Oulun Osuuspankin omistajajäsen-tunnuksella varustettu OP-Visa-kortti. Alennettu hinta myös eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille. Alennuskelpoisuus todistettava portilla.)

Vapaa pääsy alle 16-vuotiaille. Ilmainen sisäänpääsy myös SHKL:n jäsenkortilla molempina päivinä, sekä lauantain 27.8. raveissa Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortilla tai omistajajäsen-tunnuksella varustetulla OP-Visa-kortilla.

Viikonlopun infoa ja tarkkoja aikatauluja päivitetään tähän uutiseen, stay tuned!