Oulun Hevosklinikka on Number One 2023 yhteistyökumppani

16.5.2023

Tulevana lauantaina ravattavan Number One 2023 -lähdön sponsorina toimii Oulun Hevosklinikka, jolla on pitkä historia Äimäraution raviradan kanssa.

– Yhteistyötä viriteltiin ensi kertaa jo 90-luvun alkupuolella Henrik Wickströmin toimesta. Silloin klinikka toimi vielä raviradan puolella, Oulun Hevosklinikan toimitusjohtaja Ritva Kaikkonen muistelee.

Hevosklinikalla ollaan tyytyväisiä raviradan kanssa vuosien varrella tehtyyn yhteistyöhön.

– Yhteistyö on tarjonnut meille hauskoja yhteisiä elämyksiä hevosurheilun parissa ja toki jännitystäkin. Totopelejä on myös hyvän ruokailun lomassa harrastettu porukalla.

Myös Äimäraution raviradan näkökulmasta yhteistyö on sujunut mallikkaasti ja se tukee radan vastuullisuusarvoja.

– Oulun Hevosklinikan kanssa yhteistyö on ollut aina erittäin sujuvaa ja toimivaa. On äärimmäisen hieno juttu, että saimme Oulun Hevosklinikan kevään pääkilpailumme yhteistyökumppaniksi. Haluamme rakentaa laadukkaasti ja vastuullisesti toteutettuja ravitapahtumia. Yhteistyö Oulun hevosklinikan kanssa tukee meidän toimintaamme asettamia arvoja, raviradan kilpailuvastaava Nelli Lindholm iloitsee.

Lauantairavien hyvä palkintotaso houkuttelee Ouluun runsaasti huippuhevosia ja valtakunnan kärkiohjastajia. Lindholmilla on suuret odotukset lauantain tapahtumasta, kun sääennusteetkin povaavat miellyttäviä olosuhteita.

– Ravit ovat tasoltaan mainiot. Ouluun on tulossa mahtavat hevoset ja näin ollen saamme järjestää hienotasoiset kilpailut. Lauantaille on luvattu aurinkoista ilmaa, joten toivotaan, että ihmiset tulevat sankoin joukoin paikan päälle seuraamaan huippuraviurheilua.

Myös Oulun Hevosklinikalla odotetaan suurella mielenkiinnolla lauantain kisoja ja eritysesti päivän päälähtöä Number Onea.

– Meillä on odottava ja iloinen tunnelma tulevista raveista. Toivotaan kilpailullisesti hyvää ja jännittävää lähtöä, Ritva Kaikkonen päättää.

Oulun Hevosklinikka Number One 2023 ajetaan lauantaina Äimäraution Kavioliiga-ravien lähtönä 11, aikataulun mukaan noin kello 16:45.