Toukokuun hoitajaliigan lopputilanne

31.5.2022

Toukokuun lopputilanne:

Tiina Ala-Rantala 12p
Paula Pirttimaa 10p
Varpu Säteri 8p
Jenni Oinonen 8p
Sara Kurkinen 8p
Julia Korkiakoski 6p
Pentti Veteläinen 6p
Elisa Leinonen 6p
Jenni Porokka 5p
Mari Leinonen 5p
Merja Hartikainen 5p
Tiina Väisänen 5p
Päivi Vähäsarja 5p
Terhi Kotilainen 5p
Tiina Pohjola 5p
Iines Kassinen 5p
Emma Porokka 5p

Kokonaiskisan top5 30.5. ravien jälkeen

Tiina Ala-Rantala 40p
Julia Korkiakoski 25p
Mari Leinonen 24p
Merja Hartikainen 22p
Jenni Porokka 19p

Hoitajaliigan säännöt:

Oulun vuoden 2022 kaikissa totoraveissa kilpaillaan kuukauden ja samalla myös koko vuoden hoitajan tittelistä. Hoitajat saavat pisteitä hevostensa top3-sijoituksista totoravilähdöissä. Voitoista saa 5 pistettä, kakkossijasta 3 pistettä ja kolmossijasta 1 pisteen. Eniten pisteitä kerännyt hoitaja palkitaan kuukausittain Äimäraution tuotepaketilla ja kunniataululla. Samalla käynnissä on myös koko vuoden jatkuva hoitajakilpailu, jossa pisteet kertyvät samalla kaavalla. Koko vuoden palkinnoista tiedotetaan myöhemmin.

Pisteitä kerätään Heppa-järjestelmän tiedoista, eli vain sinne kirjatut hoitajat saavat pisteitä. Pisteet kirjataan ylös jokaisen Oulun ravipäivän aikana, joten jälkeenpäin lisätyt hevosten hoitajatiedot eivät myöskään kartuta enää pottia. Tämä sääntöpykälä on voimassa pisteseurannan helpottamiseksi ja samalla myös kannustimena ilmoittaa hoitajatiedot Heppa-järjestelmään.

Tasatilanteessa ratkaisua haetaan seuraavassa järjestyksessä: Starttimäärä, voitot, kakkossijat, kolmossijat, eurot. Mikäli edelleen tilanne on tasan, arpa ratkaisee. Voittaja arvotaan vain siinä tapauksessa, jos lopullisessa tasatilanteessa on vähintään kolme hoitajaa, kahden hoitajan tasatilanteessa palkinto jaetaan molemmille.