TULOSSA: Kultajousi Naisten Ilta 27.10.2023

16.10.2023

Perjantaina 27. lokakuuta Äimärautiolla tarjoillaan iloa ja valoa pimenevään syksyyn, kun ohjelmassa on Kultajousi Naisten ilta. Ravit käynnistyvät kello 18. Raviradan katsomossa on runsaasti oheisohjelmaa, voit muun muassa tutustua näytteilleasettajien tarjontaan sekä osallistua erilaisiin arvontoihin. Illan aikana katsomossa myös Muoti Maarian muotinäytös. Ravien jälkeen ei ole kiire minnekään, sillä ilta jatkuu karaoken merkeissä aina kello 0:30 asti. Jatkoille ei ole myynnissä erillistä lippua, vaan se sisältyy ravien pääsylippuun. Kultajousi Naisten Illan juontaa tuttuun tyyliin Marko Björs!

Ravi-illan pääyhteistyökumppanina toimii Kultajousi. Illan aikana arvotaan tuttuun tyyliin Kultajousen lahjoittamat sormus ja riipus. Tapahtumassa voit myös uudistaa hiustyyliäsi, Oulun Hiusyrittäjät tekevät ilmaiseksi pikakampauksia. Tarjoamme 200 ensimmäiselle tapahtumaan saapuvalle naiselle ruusun, yhteistyössä Kukka-Maaria.

Ravintola Äimänhovissa herkullinen buffet-kattaus – Varaa paikkasi

Ravintola Äimänhovissa tarjolla monipuolinen buffet-kattaus, joka pitää sisällään muun muassa pariloitua kanaa cajunkastikkeessa, uunilohta pinaattikastikkeessa, parmesanilla maustettuja perunoita ja runsaan salaattipöydän. Jälkkäriksi suussasulavaa tiramisua! Buffetin hinta 35,00 € (sis. sisäänpääsyn raveihin).

Varaa paikkasi numerosta 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi

Liput raveihin

Liput myynnissä ennakkoon Nettilipussa!

10,00 € / 6,00 €*

(*=eläkeläisille, opiskelijoille ja työttömille)

Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Maksuton sisäänpääsy myös SHKL:n ja Kärppäkannattajien voimassa olevilla jäsenkorteilla sekä Ukrainan passilla.

Infoa päivitetään & tarkennetaan tapahtuman lähestyessä. Päivittyvä tapahtumainfo>>>