Yleisö pääsee paikalle 22.5. raveihin

20.5.2021

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto lievensi torstaina 20.5. yleisötilaisuuksia koskevia rajoituksia. Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa voi järjestää 21.5. alkaen myös yli 50 henkilön tilaisuuksia, jos niissä noudatetaan THL:n ja OKM:n turvaohjetta. Ohjeessa vaaditaan muun muassa vähintään kahden metrin turvavälit.

Näin ollen Oulun lauantairaveihin 22.5. voidaan ottaa ulkoalueelle yleisöä ilman ylärajaa, kunhan turvaohjeista huolehditaan. Sisätilat ja varikkoalue pysyvät suljettuna yleisöltä, pois lukien jo loppuunmyyty ravintola Äimänhovi. Terassilipun ostaneille järjestetään huonon sään sattuessa katsomopaikat sisätiloista. Myös autokatsomo on käytössä lauantain raveissa.

Pub Äimänkäen puoleisesta päädystä voit tilata luukulta ruokaa ja virvokkeita. Tarjolla on mm. wingsejä ja makkaraa sekä tietenkin lohileipiä, pullaa ja kahvia. WC-tilat ovat totohallissa ja ne ovat myös ulkokatsomoon lipun ostaneiden käytössä. Järjestyksenvalvojat seuraavat, että sisätiloissa ei muuten oleskella.

Varmistaaksemme kaikille turvallisen tapahtumakokemuksen, laskemme myyntiin 2000 lippua. Liput myynnissä vain Nettilipussa, hintaan 10 euroa / kpl. Alle 16-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään.

Lippuostoksille: https://www.nettilippu.fi/fi/event/lauantairavit-aimarautiolla-22-5-2021

TÄRKEÄÄ!

Muista kahden metrin etäisyys muihin henkilöihin tai seurueisiin.

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä!

Kiitos, että välität!