Ravintolapalvelut

Äimärautiolla ei tarvitse nauttia raveista nälkäisenä, siitä pitävät huolen raviradan monipuoliset ravintola- ja kahvilapalvelut! Ravintola Äimänhovissa pääset nauttimaan huippuraviurheilusta aitiopaikalta, herkullisen buffetin antimista nauttien. Varaa paikkasi puhelimitse 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi.

Yleisöä palvelevat Ravintola Äimänhovin lisäksi Äimän Kahvio, Äimän Bistro Grilli, Katsomon Pihakioski ja Pub Äimänkäki. Varikkoalueella hevosten taustavoimia palvelee Tallikahvio Äimän Veto.

Ravintola Äimänhovi tarjoaa torstaina 9.12.2021

Palveluidemme lippulaivana toimii katsomossa etukaarteen puoleisessa päädyssä sijaitseva Äimänhovi, jossa nautit ravi-illallisen herkullisesta seisovasta pöydästä. Äimänhovista löytyy myös baaritiski, josta voi käydä ostamassa itselleen juhlajuoman ravivoiton huumaan. Anniskelualueena toimii tätä nykyä koko katsomon ylätasanne.

Ravintolaosion takana sijaitseva kahvio palvelee joka raveissa ja se avataan aina tunti ennen ravien alkua. Katsomon takakaarteen puoleisessa päädyssä sijaitsee Äimän Bistro, joka avataan myös tunti ennen ravien alkua. Bistrosta voi napata itselleen niin kahvit kuin grilliherkutkin. Pub Äimänkäki palvelee janoisia raviasiakkaita.

Varikolla nälkäisiä hevosten taustavoimia palvelee tallikahvio Äimän Veto, joka avautuu aina vähintään kaksi tuntia ennen ravien alkua ja palvelee aina ravien loppuun saakka.

Äimän Vedosta saat herkulliset grilliannokset, maukkaat hampurilaiset, maankuulut lohileivät ja paljon muuta.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Tallikahvio Äimän Vedon Facebook-sivut>>>