Lions-ravit ja ulkoilmatapahtuma nuorille to 15.6.

1.6.2023


Äimärautiolla ravataan torstaina 15.6. Lions-ravit kello 18 alkaen. Jo ennen raveja, kello 14:00 – 17:00 ravirata-alueella järjestetään nuorille avoin ulkoilmatapahtuma, jossa on mahdollisuus tutustua raviurheilun saloihin ammattilaisten opastuksella. Muun muassa Parvelan Retun rattailta tuttu tähtiohjastaja Hannu Torvinen saapuu kertomaan raviurheilusta. Lisäksi tapahtumassa on mahdollisuus kokeilla myös hevosella ajamista, tietenkään hevosten hoitamista ja rapsuttelua unohtamatta. Paikalla on myös sosiaalipedagoginen hevostoimintayhdistys.

Tapahtuman osallistujien kesken arvotaan kahden hengen lähtöautokyyti illan raveihin! Ulkoilmatapahtumaan on vapaa pääsy ja tapahtuman osallistujat voivat jäädä seuraamaan veloituksetta illan raveja.

Illan Lions-ravit polkaistaan käyntiin ulkoilmatapahtuman jälkeen. Ensimmäinen totoravilähtö starttaa kello 18:07, mutta jo ennen raveja ohjelmassa on poniraviurheilua. Ponilähtöjen tarkemmat aikataulut varmistuvat lähtölistojen valmistuessa.

Raviradan katsomossa monipuolisesti erilaisia aktiivisuus- ja esittelypisteitä oululaisten toimijoiden järjestämänä. Mukana menossa myös kaverikoirat!

PÄIVITTYVÄ TAPAHTUMAINFO