Tulossa: Ookkonää Hevostellu – Elämysten Äimärautio 2.9.2023

22.8.2023

Äimärautiolla vietetään lauantaina 2.9. koko perheen tapahtumapäivää! Ookkonää Hevostellu – Elämysten Äimärautio -ilmaistapahtuma toteutetaan yhdessä Oulun Ratsastajien kanssa ja on osa Oulun Päivien ohjelmaa. Päivä pitää sisällään runsaasti mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa, ohjelmassa on myös poniravit. Tapahtuma alkaa kello 10:00 ja jatkuu arviolta kello 16:00 saakka, riippuen toteutuvien ponilähtöjen määrästä. Poniravit polkaistaan käyntiin kello 13:00.

Päivän ohjelmassa muun muassa keppihevosten kenttäkilpailut (huom. jo kello 9:00 alkaen!) tutustumista hevosiin, tandem-ajelutusta ja hevosen hoitopiste, peräkonttikirppis sekä hevostarvikekirppis. Ravirata-alueella on lukuisia markkinamyyjiä, ruokamyyntiä ja esittelypisteitä. Luvassa myös reilusti lajiesittelyjä ja näytöksiä, mm. sosiaalipedagogisen hevostoiminnan näytös sekä vikellys- ja työhevosnäytös. Päivän kruunaa poniravit, jotka starttaavat kello 13. Poniraveissa herkkutoto, veikkaa oikeaa ponia ja voit voittaa herkkuja! Lähdöissä jaetaan tsemppipalkintoja myös varikon puolella.

Kirppikset käyntiin kymmeneltä – Myyntipaikat ovat maksuttomia!

Peräkontti- ja hevostarvikekirppis kello 10:00 alkaen. Kirpparimyyjien tulee olla hyvissä ajoin paikalla. Paikat ovat maksuttomia ja kaikki ovat tervetulleita, niin kauan kuin tilaa riittää. Lisätiedot kirpparipaikoista Rosa Jokilehdolta, rosa.jokilehto@oulunravit.fi tai 041 313 0812.

Markkinamyyjien paikkatiedustelut ja ilmoittautumiset sähköpostitse rosa.jokilehto@oulunravit.fi tai puhelimitse 041 313 0812.

Ravintola Äimänhovissa maistuva buffet-kattaus koko perheen makuun!

Ravintola Äimänhovissa voit nauttia maistuvista buffetin antimista. Tarjolla on salaattibuffet, perunasosetta, corn dogeja, broileritacoja, chorizopyöryköitä, falafelejä, leipää ja levitettä sekä jälkkäriksi suklaamoussea, kahvia ja teetä. Buffetin hinta on 15,00 euroa / henkilö (13-vuotiaat ja yli), 4-12-vuotiaille hinta on 1,00€ / ikävuosi. Buffet tarjolla kello 11:30 – 14:00. Erillisiä pöytävarauksia ei tarvitse ennakkoon tehdä, tervetuloa herkuttelemaan!

Tallikahvio palvelee varikon puolella kello 11 eteenpäin. Katsomoalueen pihakioskissa myydään makkaraa ja virvokkeita. Bistrosta monipuolista grilliruokaa, lapsille päivän tarjouksena hampurilaisateria hintaan 6,00 euroa. Pihakioski ja grilli palvelevat kello 10:00 – 16:00. Lisäksi alueella myös Lionsin piste, myynnissä vohveleita sekä kahvia ja mehua.

Ilmoittaudu mukaan keppihevosten kenttäkilpailuun: https://forms.gle/4ffrK7MWWqTShZN66

Toivotamme tapahtumaan tervetulleeksi kaikki vauvasta vaariin ja mummosta muksuun!